Boot Camp Challenge på Stenungsbaden Yacht Club  - 700 anmälda

Lördagen den 28:e mars är det dags för utmanande, karaktärsprövande och pulshöjande Boot Camp ChallengeStenungsbaden Yacht Club! Och du, om du känner för att testa din uthållighet finns det möjlighet till efteranmälan på tävlingsdagen.

Boot Camp Challenge är en militär hinderbanetävling på 5 km arrangerad av Military Fitness Sweden. Sverigepremiären av den krävande tävlingen har redan lockat till sig 700 deltagare varav flera är kända ansikten inom fitness. Deltagarantalet är större än förväntat.

– Vi hoppas att många vill vara med i vad som kommer att bli en upplevelse utöver det vanliga, säger Richard Christensson som är event manager på Stenungsbaden.

I tävlingen gäller det för såväl elit som motionär att ta sig igenom 13 utmanande zoner med totalt 100 svåra hinder. Deltagarna ställs hela tiden inför nya utmaningar och det finns ingen tid för vila. Det är fullt ös som gäller! Blir du sugen? Efteranmälan kan göras direkt på Stenungsbaden Yacht Club Servicecenter från kl. 06:00 på tävlingsdagen.

Fakta

Arrangör: Military Fitness Sweden i samarbete med Stenungsbaden Yacht Club
Datum: Lördag 28 mars
Plats: Stenungsbaden Yacht Club i Stenungsund
Första start: 09.00
Ackreditering: I servicecenter från 07.00 på tävlingsdagen
Mediapartner: MTG Radio
Partners: Intersport, Salming, Frölunda Indians, ÖIS, Dalblads, Vasaboden, JustNu, Sports International och DataNova Service Point.
Läs mer: www.bootcampchallenge.se

 

För mer information, kontakta:

Karin Åkerman, Marknadschef, Stenungsbaden Yacht Club
Tel. 0709-83 91 06 
E-mail. karin.akerman@stenungsbaden.se

Tommy Carlsson, Tävlingschef .Military Fitness
Tel. 031-788 19 91 Mobil. 0760-000 901
E-mail. tommy@militaryfitness.se

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser