Nu börjar sommaren på Stenungsbaden Yacht Club!

När är det som vackrast i Bohuslän? När havet glittrar, ljungen blommar, klipporna är solvarma, vindarna är ljumma och solen går upp nästan innan den gått ner, brukar vi svara. Välkommen till oss i sommar. Här får du allt ovan nämnda.

Det säkraste sommartecknet är att ta sig ner till bryggrestaurangen Kookaburra för att se om portarna är uppslagna och terrassen uppdukad med sommarens läckerheter. Vid ostadigare väderlek är konceptet detsamma, men då inne i vår mysiga restaurang. Utsikten över Hakefjorden har du oavsett! Om högtrycken landar över Kookaburra Beach Club är det här du hittar sommargäster sippandes på cocktails. Det är också på Kookaburra som du hittar sommarens bästa bryggrock!

Nytt, fräscht och renoverat

Under våren har vi renoverat både baren och dansgolvet och på midsommarafton var det dags att smyginviga avslappnade The Lounge. Här är numera festerna extra snygga, och lagom till Tjörn Runt kommer även den nya restaurangen att stå färdig. Dessutom har den gamla nattklubben Night Shift förvandlats till The Room. Här känner man sig som hemma när man sjunker ner i en fåtölj och väljer något från vårt smått sjuka romsortiment.

Mycket på sommaragendan

Eftersom utomhussäsongen stärker såväl kropp som själ har vi laddat på med ett extra lass under juni, juli och augusti. Hos oss hittar du allt från vattenskotrar, RIB-båt och Stand-Up-Paddling till beachvolley, tennisbana, segling och inte mindre än sex av Västsveriges bästa golfbanor. Om man vänder blicken åt nöjesscenen är vi stolta över att kunna välkomna såväl Carola som Eric Gadd och Badjävlar till oss på Stenungsbaden Yacht Club i sommar. Tjörn Runt är som vanligt augustis stora seglingshöjdare!

Bli som ny i vårt spa

När alla aktiviteter klingat av gör du rätt i att glida ner i en vilstol på avslappnat eleganta Bluewater Sports & Health Club. Här får du bukt med det mesta som hör slitna kroppar till. Även barn mår förstås bra av välgörande bastubad och tillhörande poolhäng. De små är välkomna under vissa tider, hela sommaren. När de inte kan hänga i spaavdelningen är de välkomna på Summer Camp. Det är en nyhet för barn mellan 7 och 13 år där vi travat roliga träningsaktiviteter, utflykter och picknickar på varandra. Beroende på väder varierar aktiviteterna. Varje måndag-torsdag kl. 15-18, investeringen för din fria tid är 100 kr/barn. Boka Summer Camp under ”tillval” på Yacht Kids-paketet eller på plats.

Bohuslän på vackrast-listan

Att det är hisnande vackert i vår del av landet är vi inte ensamma om att hävda. CNN utsåg i fjol Bohuslän till världens sjunde vackraste vildmarksområde! Så om du inte planerat en tripp till högre rankade Tasmanien eller Bolivia i sommar, vet du att du i alla fall är i goda händer!

Den som inte vill missa något av sommarens höjdpunkter gör bäst i att följa oss på Instagram eller på Facebook. Vi ses i sommar!

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser