Badjävlar i sommar!

Som traditionen bjuder har vi laddat upp med förstklassig underhållning under sommaren på Stenungsbaden Yacht Club. Tisdagen 28 juli är vi stolta över att återigen välkomna den svenska komikereliten till vår utomhusscen. I Badjävlar samlas inga mindre än Henrik Schyffert, Peter Apelgren, Fredrik Lindström, Johan Rheborg, Magnus Betnér och Anna Blomberg i en härlig skrattfest!

Se till att säkra din plats – och ett riktigt glatt sommarminne – redan idag. Entrébiljett köper du på ticnet.se och om du vill boka bord på vår bryggrestaurang Kookaburra gör du det på 0303-72 68 40 eller på stenungsbaden.se.

– Notera att Björn Gustafsson inte kommer att vara med årets upplaga av Badjävlar. Han har fått en roll i en produktion för amerikanska TBS och ska spela in i Toronto den vecka Badjävlar pågår. Kul för Björn, men vi är glada att kunna välkomna Anna Blomberg från Kvarteret Skatan och Robins istället, säger Stenungsbaden Yacht Clubs vd Patric E Österström

Övrig information

Ingen mat eller dryck får tas med in på området, ej heller brassestol, djur, videokamera eller paraply.

Åldersgräns 18 år, eller 13 år i målsmans sällskap.

Insläpp kl. 18.00, showen börjar kl. 20.00.

Parkering Hotellets parkering är reserverad för boende gäster och vi hänvisar till parkeringen ner mot badstranden som är direkt till höger när man svänger av till Stenungsbaden Yacht Club. Vårt bästa råd är att lämna bilen hemma. Närmaste busshållplats ”Stenungsön” stannar på vägen nedanför hotellet. Tidtabell på vasttrafik.se

Båtplats Det finns ett begränsat antal båtplatser och de måste förbokas. Maila henrik.strom@aquaevent.se och ange namn på skeppare, båtnamn, modell med längd och bredd samt antal personer i båten. Hamnavgift 400 kr. Alla i båten måste ha entrébiljett till Badjävlar. Eventuell dryck får ej lämna båten.

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser