​Högtryck när Eric Gadd och Clabbe kommer till Stenungsbaden!

Nu på fredag 17 juli gästas vi av Eric Gadd i vad vi kallar Kookaburra Unplugged. För att köpa biljett besöker du stenungsbaden.se eller kommer in i vår reception. Biljettpriset är 250 kr, men den sluge bokar ett rum hos oss samma kväll och kommer då undan med 200 i biljettpris. Kookaburras meny hittar du förstås på vår sajt. Konserten startar ca kl. 21.30, DJ Kangasoja är också på plats för att säkra att festen fortsätter!

Redan veckan efter på lördag 25 juli är det dags igen! Då kommer Clabbe ”Rakt över disc” och ser till att höja stämningen rejält. Summer Club med Clabbe pågår kl. 22-03 och entrén kostar ringa 100 kr. Åldersgränsen är 23 år och klädseln vårdad. 

– Det är roligt att kunna välkomna två namnkunniga artister till oss i sommar. Det kommer att bli högtryck oavsett väderlek, lovar Isabell Dagman, food & beverage manager på Stenungsbaden Yacht Club.

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser