Stenungsbaden Yacht Clubs nya restaurangplan klart!

Under våren och sommaren har vi byggt om hela restaurangplanet och nu fått bar, nöjen och restaurang att hänga ihop på ett smakfullt, sportigt, elegant och avslappnat sätt. Välkommen till The Lounge, The State Room och Captains Table!

– Jätteroligt att få uppdatera restaurangplanet som en gång inledde resan tillbaka mot en riktig Yacht Club, säger Erik Nissen Johansen, kreativ chef på Stylt Trampoli, som under femton år arbetat med att i omgångar designa om Stenungsbaden. – Nu hänger allt ihop på ett sätt som vi bara kunde drömma om när Stenungsbadens förvandling påbörjades under projektet vi halvt på allvar, halvt på skämt kallade ”från färja till yacht”. Nu är yachtifieringen komplett skulle man kunna säga!

Gamla trotjänaren, nattklubben Night Shift, har numera fått en helt ny, betydligt mer vuxen kostym och förvandlats till The State Room. Här känner man sig lätt som hemma när man glider ner i en skön fåtölj och beställer något ur ett väl tilltaget romsortiment.

I nya restaurangen Captains Table är influenserna från såväl den amerikanska östkusten som svenska västkusten tydliga. På menyn hittar man därmed allt från högrevsburgare och crab cakes, till ostron från Ljungskile och musslor från Orust. Närproducerade, ekologiska och färska råvaror som tar hänsyn till årstidernas skiftningar är annat som kännetecknar Captains Table.

Även om miljön i restaurangen med utsikten över havet, är stilsäker och elegant så kommer känslan att vara både avslappnad och personlig. Och alla råvaror vi serverar ska vara av högsta kvalitet med fantastiska smaker. Att fortsätta med rom och kaffe i The State Room, är förstås givet eller varför inte prova en romcocktail, säger Isabell Dagman, food- and beverageansvarig på Stenungsbaden Yacht Club, som också berättar om att siktet är inställt på att bli en vida omtalad rombar i Bohuslän. 

 

 

För mer information, kontakta:

Isabell Dagman, F&B-manager Stenungsbaden Yacht Club.
Tel. 0709-83 91 05, isabell.dagman@stenungsbaden.se

Karin Åkerman, Marknadschef Stenungsbaden Yacht Club.
Tel. 0709-83 91 06, karin.akerman@stenungsbaden.se

Stenungsbaden Yacht Club är spa- och konferensanläggningen på den svenska västkusten med rötterna i America’s cup. Med en konferenskapacitet på 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för att skapa ett möte som gör skillnad och skapar oförglömliga minnen. Här förverkligas drömmen om America’s Cup för – 30 år sedan, idag och i framtiden. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser