The new yacht club - med välfyllt höstprogram!


 Våren- och sommarens stora renoveringar har nu försett oss med barer, nattklubb och restaurang i designmässig toppklass. Den som gästar oss kommer att märka att vi återgått till våra rötter som avslappnad, stilsäker och sportig yacht club. Men Stenungsbaden Yacht Club är förstås inte bara elegans och design, det är också hit du åker när du vill träffa människor, lyssna på musik och njuta av en härlig stämning. Och att se några av landets bästa artister förstås!

På fredagar har vi ofta pianobar. Det är då du glider ner i en av de generösa fåtöljerna i The State Room och låter bartendern blanda dig en romdrink. Under höstens lördagar är vi stolta över att kunna presentera artister som Gladys del Pilar, Peter SiepenPatrik Isaksson & Uno Sveningsson och Jakob Karlberg. En gång i månaden är det också dansbandsdags med Barbados, Scotts och Date. Dessutom har vi två unpluggedkvällar med Eric Gadd och Thomas di Leva.

I oktober kommer Gustav Trägårdh till oss för att ge oss sin version av hummern! Undrar du varför du känner igen Gustav så är det förstås från när han vann Årets Kock 2010, för att han är köksmästare på Sjömagasinet eller för att han sopade hem kockduellen 2014. Vi är väldigt stolta över att han kommer till oss och bjuder på sin eleganta matlagning. Andra höjdpunkter under hösten är när romexperten Per Ädel har Romprovning och våra omtalade skaldjursbufféer då ”the big five” i form av hummer, kräftor, räkor, ostron och musslor, givetvis finns representerade. I november dukar vi upp för årets första julbord. Som vanligt är det med en dragning åt den svenska västkusten med en dos av saltstänkt underhållning.

HÖSTENS PROGRAM

Hela kalendern hittar du stenungsbaden.se/kalender

19/9     Date
25/9     Abonnerat
26/9     Gladys de Pilar med Time Machine
            Skaldjursbuffé “The big five”. 

2/10     Pianobar  
            Romprovning med romexperten Per Ädel.
3/10     Peter Siepen
9/10     Jonathan Bäckelie
            Gustav Trägårdh gästspel med tema hummer.
10/10   Barbados
16/10   Thomas di Leva Unplugged 
            Romprovning med romexperten Per Ädel.
17 /10  Partypatrullen
23/10   Pianobar
24/10   Patrik Isaksson & Uno Svenningsson
            Skaldjursbuffé “The big five”
30/10   Pianobar
31/10   Halloween the american way
6/11     Pianobar
7/11     Jakob Karlberg med Tre Drag
13/11   Eric Gadd Unplugged
14/11   Scotts
20/11   Julbordspremiär, partybandet.nu.
            Julbordet serveras 20 november till 20 december.

Med reservation för ändringar.

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser