Julbordstider på Stenungsbaden Yacht Club!

I november dukar vi upp för årets första julbord. Som vanligt är det med en dragning åt den svenska västkusten. Och givetvis sparar vi inte på underhållningen!

I år har vi gjort det möjligt att fira in julen lite hur man vill. Är du förtjust i tanken på ett traditionellt bohuslänskt julbord? Då har du kommit helt rätt. Torsdag till söndag dukar vi upp en dignande julbordsbuffé och under fredag och lördag skruvar vi upp stämningen ännu ett snäpp. Då kan du välja julbord med underhållning i stilsäkra och avslappnat eleganta Captains Table, eller julbord med show där partybandet.nu bland annat kör julallsång i ett rasande tempo. Vi vill även slå ett slag för en övernattning med hotellfrukost och ett besök i vårt spa. Givetvis ett perfekt sätt att avsluta arbetsåret på – tillsammans med kollegor eller med tjocka släkten.

I stilsäkra och nyrenoverade restaurangen Captains table är det enkelt att koppla bort den eventuella julstressen. Innan maten bjuds det på en kopp välkomstglögg i The State Room och på fredagar och lördagar höjs stämningen några snäpp efter julbordet. Då är det nämligen underhållning med partybandet.nu. Vi vågar lova att det är julmånadernas absolut gladaste kväll!

– Julbord hos oss är en upplevelse på många sätt. Utsikten, den goda maten och vårt nyrenoverade restaurangplan är förstås några anledningar till varför man ska komma hit. Om man dessutom är förtjust i stämningshöjare så får man inte missa att gästa oss en helg och se partybandet.nu framföra julallsång i ett rasande tempo. Det är ett lyckopiller, säger Patric E Österström som är vd på Stenungsbaden Yacht Club.

Bohuslän på vackrast-listan

Att det är hisnande vackert i vår del av landet är vi inte ensamma om att hävda. CNN utsåg för ett tag sedan Bohuslän till världens sjunde vackraste vildmarksområde!

stenungsbaden.se hittar du flera prisvärda paket om du vill stanna över natten.

Datum: 20-21/11, 27-28/11, 3-6/12, 10-13/12 och 17-20/12.

Ytterligare information:

Isabell Dagman, Food & Beverage manager, Stenungsbaden Yacht Club. isabell.dagman@stenungsbden.se

Karin Åkerman, Marknadschef, Stenungsbaden Yacht Club. Tel. 0709-83 91 06, karin.akerman@stenungsbaden.se

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser