Stjärnspäckad kalender på Stenungsbaden!

Stjärnspäckad musikupplevelse i höstmörkret! Under hösten har vi bokat upp nya och kända artister på vår musikscen, bland annat Thomas Di Leva, Uno Svenningsson, Patrik Isaksson, Jakob Karlberg och Eric Gadd. Boka en helhetsupplevelse med övernattning, underhållning och njut av god mat i vår nyrenoverade restaurang och vakna upp till en underbar frukostbuffé.

Stenungsbaden Yacht Club har vi renoverat och fått en härlig restaurangmiljö i en härligt avslappnat design. Men Stenungsbaden Yacht Club är förstås inte bara elegans och design, det är också hit du åker när du vill träffa människor, lyssna på musik och njuta av en härlig stämning. Och att se några av landets bästa artister förstås!

På fredagar har vi ofta pianobar. Det är då du glider ner i en av de generösa fåtöljerna i The State Room och låter bartendern blanda dig en romdrink. Under hösten är vi stolta över att kunna presentera artister som bl.a Patrik Isaksson & Uno Sveningsson och Jakob Karlberg. Lördagen den 14 november är det också dansbandsdags med Scotts  på scen. Dessutom har vi två unplugged-kvällar med Eric Gadd och Thomas di Leva. Andra höjdpunkter är när romexperten Per Ädel har Romprovning och vår omtalade skaldjursbuffé med kräftor, räkor, ostron, musslor och hummersoppa. För att inte tala om vår Fars dag brunch söndagen den 8 november.

I november dukar vi upp för årets första julbord. Som vanligt är det med en dragning åt den svenska västkusten med en dos av saltstänkt underhållning under helgerna. Du kan också välja julbord med julallsångsshow som är en stämningshöjare som sent ska glömmas. .Julbordet serveras 20 november till 20 december.

HÖSTENS PROGRAM
Hela kalendern hittar du stenungsbaden.se/kalender

16/10 Thomas Di Leva Unplugged. Lounge-DJ. Romprovning med romexperten Per Ädel. 
17/10  Partypatrullen.
23/10  Pianobar med Glenn Fernblad. Lounge-DJ.
24/10  Patrik Isaksson & Uno Svenningsson.
30/10  Pianobar
31/10  Halloween, the american way. DJ Altego.
   6/11 Pianobar. Lounge-DJ.
   7/11 Jakob Karlberg med Tre Drag
8/11    Brunch på Fars Dag.
13/11  Eric Gadd Unplugged
14/11  Scotts
20/11  Julbordspremiär, partybandet.nu
21/11  Julbord, partybandet.nu
27/11  Julbord, partybandet.nu
28/11  Julbord, partybandet.nu
   4/12 Julbord, partybandet.nu
   5/12 Julbord, partybandet.nu
11/11  Julbord, partybandet.nu
12/12  Julbord, partybandet.nu
18/12  Julbord, partybandet.nu
19/12  Julbord, partybandet.nu
31/12  Nyårsfirande med Rimfrost

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser