Massor av Yacht Kids hos oss på höstlovet!

Res bort på höstlovet! Både slitna föräldrar och trötta barn behöver ladda batterierna med nya intryck och miljöer mellan varven. Då är alla i familjen, oavsett ålder, välkomna att njuta av vad vårt spa och sköna sängar har att erbjuda.

På höstlovet har vi roliga barnanpassade aktiviteter, sköna behandlingar och livade träningspass hos oss på Stenungsbaden Yacht Club. Och när barnen aktiverar sig, är det fritt fram för föräldrarna att koppla av. Bluewater Sports & Health Club har barnöppet söndag till torsdag under höstlovet. Givetvis finns möjlighet att bara smita in över dagen, eller så väljer ni att stanna över en eller flera nätter. Med det övernattande Yacht Kids-paketet får barnen tillgång till alla spännande aktiviteter på hotellet – och dessutom får de ta med den mjuka badrocken från spaupplevelsen hem! Bland behandlingarna finns det mycket att välja bland för de yngre – eller vad sägs om tjugo minuters honungsmassage eller en sparitual? I restaurangen har menyn kompletterats med sådant som de yngre i familjen brukar uppskatta.

Varmt välkomna till oss, hela familjen!

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser