Nya och kända artister på Stenungsbadens musikscen!

Under hösten möter du nya och kända artister på vår musikscen. Uno Svenningsson, Patrik Isaksson, Jakob Karlberg, Eric Gadd och Scotts. Boka en skön helg med övernattning, frukost, underhållning och njut av god mat i vår nya restaurang Captains Table.

Redan nu på lördag, 24 oktober, satsar vi på pop-duon Patrik Isaksson och Uno Svenningsson. Räkna med oförglömliga hits och oförglömliga minnen. Vi vågar lova en kväll som du sent ska glömma. Stjärnskottet Jakob Karlberg kommer till oss lördagen den 7 november. Han tog hela Sverige med storm med debutlåten ”Fan va bra”.

Fredagen den 13 november uppträder Eric Gadd Unplugged. Han gästade oss i somras och den akustiska spelningen var högklassig och publiken hade oerhört roligt – en favorit i repris. Lördagen den 14 november ser du det populära dansbandet Scotts på scenen.

Stenungsbadens nya stolthet

Kom och hälsa på i vår nya restaurang Captains Table. Massor av god mat, med grunden i det svenska  köket och influenser från den amerikanska östkusten, där fisk och skaldjur gärna står i centrum. Det är också hit du åker när du vill träffa människor, njuta av kvällen och se några av landets bästa artister förstås!

I november dukar vi upp för årets första julbord. Som vanligt är det med en dragning åt den svenska västkusten med en dos av saltstänkt underhållning på helgerna. Du kan också välja julbord med julallsångsshow som är en stämningshöjare som sent ska glömmas. Julbordet serveras 20 november till 20 december.

HÖSTENS PROGRAM
Hela kalendern hittar du stenungsbaden.se/kalender

 24/10 Patrik Isaksson & Uno Svenningsson.
30/10  Pianobar
31/10  Halloween, the american way. DJ Altego.
  6/11 Pianobar. Lounge-DJ.
  7/11 Jakob Karlberg med Tre Drag
8/11  Brunch på Fars Dag.
13/11  Eric Gadd Unplugged
14/11  Scotts
20/11  Julbordspremiär, partybandet.nu
21/11  Julbord, partybandet.nu
27/11  Julbord, partybandet.nu
28/11  Julbord, partybandet.nu
  4/12 Julbord, partybandet.nu
  5/12 Julbord, partybandet.nu
11/11  Julbord, partybandet.nu
12/12  Julbord, partybandet.nu
18/12  Julbord, partybandet.nu
19/12  Julbord, partybandet.nu
31/12  Nyårsfirande med Rimfrost

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser