Bootcamp Challenge på Stenungsbaden lördagen den 9 april

Lördagen den 9:e april är det dags för utmanande, karaktärsprövande och pulshöjande Boot Camp Challenge 2016 Stenungsbaden Yacht Club. Nordens mest hinderintensiva tävling enl OCR Europe. Tävlingen som hade Sverigepremiär i april lockade många deltagare och antalet anmälda blev större än förväntat. Totalt blev det 748 som anmälde sig till tävlingen. Nu satsar vi på att nå minst 1000 anmälda. Bootcamp Challenge är en militär hinderbanetävling på 5 km med 100 hinder arrangerad av Military Fitness Sweden. Nu har vi släppt logi- och bankettbiljetterna.

– Vi hoppas att många vill vara med i vad som kommer att bli en upplevelse utöver det vanliga, säger Malin Hennings, spachef på Stenungsbaden. Loppet kommer att bli intensivt och roligt.

I tävlingen gäller det för såväl elit som motionär att ta sig igenom 13 utmanande zoner med totalt 100 utmanande hinder. Deltagarna ställs hela tiden inför nya utmaningar och det finns ingen tid för vila. Det är fullt ös som gäller.

Fakta

Arrangör: Military Fitness Sweden i samarbete med Stenungsbaden Yacht Club
Datum: Lördag 9 april
Plats: Stenungsbaden Yacht Club i Stenungsund
Logipaket; Här bokar du Boot Camp Challenge-paket
Läs mer: www.bootcampchallenge.se

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser