Stenungsbaden tackar för i år med ett himlasprakande nyårsfyrverkeri

Ingen nyårsafton utan fyrverkeri! Även i år bjuder Stenungsbaden på ett storslaget nyårsfyrverkeri från Stenungsunds Segelsällskaps brygga. På tolvslaget firas det nya året med en tio minuters spektakulär föreställning med över ett tusen raketer. På hotellet står bandet Fiesta för underhållningen. Med detta vill vi tacka alla gäster, samarbetspartners och invånare i regionen för året som gått.

Fyrverkeriet syns i nästan hela Stenungsund. Bra utsiktsplatser är Stenungsöbron, Stenungsunds segelsällskap, Sundet, Hallerna, Strand Norum och självklart längst hela strandpromenaden till Stora Höga.

Tack för i år!
2016 har på alla sätt varit fantastiskt. Det är med stolthet vi kan berätta att omkring 100 000 gäster har spridit glädje hos oss under året. Vi märker också att våra nya bar- och restaurangmiljöer liksom våra 20 totalrenoverade stora rum uppskattas stort. Nästa år satsar vi på att förhöja gästmiljön ytterligare – med 30 nyrenoverade deluxerum och 5 sviter och vi vidareutvecklar även vår spa-upplevelse. Allt för att skapa en oslagbart skön atmosfär för dig.

Varmt välkommen till oss för att fylla på med kraft och livsglädje.

GOTT NYTT ÅR!

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning som ligger bara 30 minuter norr om Göteborg i Stenungsund, med fantastisk utsikt över Hakefjorden.Med en konferenskapacitet på 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten och Svenska Spahotell, ägs och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 180 hotell.

Annonser