Yacht Club för både seglare och klippnjutare
Nu kan du uppleva känslan av Newport och oceanångarromantik i svensk tappning endast 30 minuters bilfärd norr om Göteborg. Men Stenungsbaden Yacht Club är inte lika högtravande som namnet antyder. Visst erbjuder vi det mesta som hör seglarlivet och den amerikanska östkusten till. Men vi är noga med att klargöra att det här är en avslappnad lägga-upp-fötterna-yacht-club. Hit kommer ofta seglare men lika ofta klippnjutare för att låta sig hänföras av havet eller njuta av den saffransdoftande fisksoppan.
Det kanske låter märkligt, men seglarvärldens självklara nav är lika populärt på vinterhalvåret. Vi antar att det har med stämningen att göra. Hit kommer man både för att varva upp och för att varva ner. En svängom eller Martiniprovning funkar ju faktiskt året om.

European Hotel Design Award till Stenungsbaden Yacht Club
Vår exklusiva konferensvilla JC Stevens blev i november 2008 utnämnd till bästa konferens- och möteslokal i Europa i en prestigefylld internationell hotelldesigntävling. Eftersom konkurrenterna tillhörde det absoluta toppskiktet är både vi och våra ansvariga designers på Stylt Trampoli jätteglada och stolta.

Hotellfakta
Hotellet har en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster. Till hotellet räknas också Villa JC Stevens, för exklusiva och avskilda möten. I december 2008 öppnade också Bluewater Sports & Health Club, en komplett wellnessanläggning tillhörande hotellet.
Med båt kan hotellets gäster besöka Korsholmen, Stenungsbadens egna ö med aktiviteter för konferensen och sällskapet.

Fakta i korthet:
– 215 rum (Racing class, Cruising class, Pemium cruising class, Royal treat och Villa JC Stevens)
– 450 bäddar
– 1 500 personers konferenskapacitet
– 13 konferensrum
– 11 grupprum
– Fyra restauranger och barer samt stor festvåning
– 60 anställda

Annonser