Familjen Gillenius
Utvalda Special Guests inför sportlovsveckan på Stenungsbadens Yacht Club är familjen Gillenius. De kommer att rapportera i realtid från sin avkopplande och underhållande vistelse på hotellet.

Följ deras äventyr på vår Facebook-sida Special Guest Room och här på Stenungsbadens blogg.

Grattis familjen Gillenius!

Familjen Gillenius: Pappa Oscar, Mamma Maria, Tea 6 år, Ida, 4år
Hemort: Ödsmål
Intressen: Resor, hav och familj.
Kort beskrivning av vår familj:
Förmodligen är vi en ganska vanlig småbarnsfamilj mitt i livet, som bor i ett stort hus i Ödsmål. En tung höst med sjukdomar, operationer och ändrade villkor på jobbet, har gjort att alla är lite trötta – Det hindrar absolut inte Tea och Ida från att vara igång tidigt på helgerna, varför sova bort all rolig fritid!

———————————————————————————————————————————-
Familjen Lloyd

Utvalda Special Guests inför sportlovsveckan på Stenungsbadens Yacht Club är familjen Lloyd. De kommer att rapportera i realtid från sin avkopplande och underhållande vistelse på hotellet.
Följ deras äventyr på vår Facebook-sida Special Guest Room och här på Stenungsbadens blogg.
Grattis familjen Lloyd!

Familjen Lloyd: Mamma Jessica, 31 år; pappa Roger, 33 år; Zoe, 2 1/2 år; Leo, 14 månader
Hemort: Mölndal
Intressen: Träning, mat, resor, film, lego och prinsessor.
Kort beskrivning av vår familj:
Jag är sjukskriven och spenderar tiden med att träna upp min opererade axel, komma på nya roliga matrecept och umgås med nära och kära. Roger har just börjat jobba efter att ha varit pappaledig i 14 månader. Han är filmälskaren i familjen medans jag hellre tar ett glas vin och diskuterar mindre viktiga saker med en väninna. Zoe och Leo är antagligen världens goaste ungar. Båda två älskar att bada! Min teori är att de var fiskar i sina förra liv.

———————————————————————————————————————————-
Elisabeth Stensby

Utvald skribent inför aktuell blogghelg på Stenungsbadens Yacht Club är 38-årige Elisabeth Stensby. Elisabeth kommer att rapportera i realtid från sin vistelse på hotellet om bl.a. tuffa träningspass och Larz Kristerz som scenunderhållning.

Följ hennes äventyr här på Facebook och på Stenungsbadens blogg

Grattis Elisabeth!

Namn: Elisabeth Stensby
Ålder: 38
Hemort: Stenungsund
Yrke/Sysselsättning: Business Controller på Hogia
Familj: Man och tre tonårsdöttrar
Intressen: Familjen, segling, träning, umgås med vänner
Motto i livet: Njut av livet – det går inte i repris
Kort beskrivning av mig själv: Segelbåtsinnehavare som till döttrarnas förtret vill spendera så stor del som möjligt av de varmare årstiderna i och med segelbåten. Född västgöte, uppvuxen utomlands, nu inflyttad och rotad västkustbo. Aktiv handbollssupporter med ett hjärta som klappar lite extra för SHK flickor -95. Gillar att umgås med vänner och att träna såklart!

———————————————————————————————————————————-
Puck Holmgren

Förra helgens utvalda skribent, 29-31 januari på Stenungsbadens Yacht Club blev 45-årige Puck Holmgren. Puck rapporterade i realtid från sin vistelse på hotellet när bl.a. Black Ingvars framför sin Viva Las Vegas Show.

Följ hennes äventyr här på bloggen och på vår Facebook-sida Special Guest Room.

Grattis Puck!

Namn: Puck Holmgren
Ålder: 45
Hemort: Göteborg
Yrke/Sysselsättning: Originalare m.m. på ett postorderföretag i Mölndal
Familj: Man och två pojkar på 8 och 10 år.
Intressen: Läsa, resa, familjen, fotbollsföreningen Lundby IF, mat och dryck
Motto i livet: Det bästa är bra, men bra nog duger
Kort beskrivning av skribenten: Jag är gift och har två grabbar på 8 och 10 år. Vi bor i ett hus omgärdat av en lätt förvildad naturtomt som jag trivs att pyssla i då vädret och lusten infinner sig. Jag läser en hel del och är väl urtypen för en allätare. Det slinker ner en och annan deckare, men det är inte de som lämnar djupaste avtrycken. Just nu läser jag en väldigt trevlig bok som heter ”Kortfattad engelsk-kinesisk ordbok för älskande”. Att resa är underbart och att få uppleva nya platser med barnen förhöjer nöjet flera hundra procent. I övrigt förespråkar jag mat, gott vin och trevligt sällskap.

Annonser