En vår att se fram emot!

Möt våren där den möts bäst. Från den välgörande jacuzzin, med en dignande brunch eller med vadarbyxorna på – allt i närkontakt med det allt varmare havet.

Vårmånaderna på Stenungsbaden Yacht Club är fyllda med energihöjande aktiviteter och välsmakande måltider med passande svala drycker. I april har vi både west coast weeks med skaldjur och champagne som sportfiskardagar. Dessutom är våren den perfekta årstiden att njuta vår yachtifierade brunch – vid vackert väder passar man ju på att sola näsan samtidigt.

Under flera helger finns det möjlighet att komma på vinprovning och ta en titt i kalendern. Här finns flera av landets främsta band på plats för att höja feststämningen. Om du är sugen på att lära sig
segla inför sommaren är det under våren du passar på. Då erbjuder vi förarbevisutbildningar där du lär dig grunderna i segling med sjövett och navigering vid fyra tillfällen.

Men våren vore inte vår om inte golf, utomhusspinning, bootcamp och beachvolley fanns inom räckhåll. När du är helt färdig, laddas batterierna bäst med grill, sillsmakning och sprattlande färsk
fisk från bryggrestaurangen Kookaburra.

Aktiviteter under våren

• Kappseglingsutbildning, 1-2 mars

Ladies Fashion Night med Tommy Nilsson, 22 mars

Yacht Kids Yacht Kids med aktiviteter för hela familjen, 13–17 april

Sportfiskehelg, 5 april

Brunch på långfredag

After work, sista fredagen i månaden

• Mors Dags-firande, 25 maj

Sommarpremiär på Kookaburra, 30 maj.

Vårens band

Date    7 mars

DuoJag    8 mars

No Tjafs 15 mars

Partypatrullen     22 mars

Arvingarna  28 mars

Tre Drag   29 mars

Streaplers 4 april

JC-Band  5 april

Scotts 11 april

After Beach12 april

Love Boat  på skärtorsdag  17 april

Långfredagsrock med Haaks  18 april

Singelfest på påskafton.  19 april

Time MachineTime Machine  26 april

Tre Drag 3 maj

Perikles 9 maj

DuoJag 10 maj

Blender 16 maj

Haaks 24 maj

Partypatrullen 31 maj

BarbadosBarbados    13 juni

Singelfest på midsommarafton  20 juni

Med reservation för ändringar.

Stenungsbaden Yacht Club är en hotell- och konferensanläggning influerad av America’s cup och oceanångarromantik – i svensk västkuststappning. Med en konferenskapacitet på 1 500 personer och bäddar för 450 gäster, närhet till såväl Göteborg och Landvetter som Bohusläns klippor, finns här alla förutsättningar för ett lyckat möte. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels – Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Annonser